12 ideeën om je stijl te verbeteren

12 ideeën om je stijl te verbeteren

Zowat iedereen beseft hoe belangrijk mode is voor ons dagelijks leven. Hoe onze kleding op ons staat heeft invloed op ons zelfrespect. Dit artikel laat je eenvoudige modetips weten die iedereen aan zijn of haar leven kan toevoegen.

1 – Niet zomaar weggooien!

Je kunt kleine kledingreparaties uitvoeren met een naaisetje dat je bij de hand hebt. Als er iet mis is in de garderobe, kun je deze ter plaatse repareren. Bewaar altijd de belangrijke benodigdheden in je tas.

2 – Weg met strijken

Kies en koop kledingstukken die kreukvrij zijn als je vaak reist voor je werk. Je hebt misschien een strijkijzer waar je verblijft, maar het kan moeilijk zijn om de tijd te vinden om je kleding te verzorgen als je ver van huis bent. Echter, vergeet niet dat zelfs anti-rimpel kleding zo snel mogelijk op hangers moet worden opgehangen om ze er fris en netjes uit te laten zien.

3 – Be you!

Zorg ervoor dat je stijl overeenkomt met je persoonlijkheid. Veel mensen proberen een onbekende stijl te creëren, gewoon omdat het trendy is. Doe een beroep op je attributen om er overdag op je best uit te zien. Bezit de stijl die je kiest en loop overdag vol zelfvertrouwen.

4 – Varieer een beetje

Verander de manier waarop je je zo nu en dan kleedt. Verander je stijl niet van de ene op de andere dag, want je zou iets kunnen kiezen dat niet echt overeenkomt met wie je bent. Probeer de manier waarop je je haar draagt of het type van je sieraden te veranderen. Combineer enkele van je eerder gedragen outfits door verschillende tops te combineren met verschillende bodems. Probeer zelfs één van je sjaals te dragen als een unieke armband.

5 – Past het wel?

Hoewel tassen je hele uiterlijk kunnen verbeteren, moet je ervoor zorgen dat het goed past bij andere tassen die je gebruikt. Als je bijvoorbeeld een aktetas draagt, stem dan je handtas af op je aktetas. Draag niet meer dan één tas tegelijk.

6 – Durf kleuren toe te voege

Kleur is leuk en modieus. Kijk gewoon rond en je zult merken dat andere mensen altijd een assortiment kleuren dragen. Voeg verschillende levendige kleuren toe aan je arsenaal, zoals paars, blauw en geel voor een creatieve look. Bewaar de gedempte tinten voor werk en heb plezier met je garderobe.

7 – Volg de trends

Neem online wat tijd om de komende modetrends te onderzoeken naarmate elk seizoen nadert. Door wat vooronderzoek te doen, kun je op zoek gaan naar opvallende stukken, waardoor je een voorsprong hebt wanneer het volgende modeseizoen aankomt.

8 – Mix & Match

Hoewel er veel zogenaamde moderegels zijn, heb je altijd de vrijheid om te experimenteren. Probeer nieuwe kleding, mix en match ze met je favoriete schoenen of jas en kijk wat er gebeurt. Probeer verschillende kleuren, stoffen en stijlen uit door te mixen en matchen voor een geheel nieuwe look. Je kunt misschien iets heel unieks creëren waarin je er geweldig uitziet.

9 – Vergeet je zonnebril niet

Zorg ervoor dat je bril modern is. Veel mensen zullen uitgaan en nieuwe stukken voor hun garderobe kopen, maar hun bril verwaarlozen. Als je een bril moet dragen, kun je pronken met je stijl. Probeer een paar verschillende stijlen met een bril om te zien wat overeenkomt met de afbeelding die je wilt portretteren.

Je kunt tegelijkertijd modieus en eigenzinnig zijn. Draag tinten die niet traditioneel samengaan, of twee patronen, of zelfs twee texturen. Niemand ziet er perfect uit, dus als je stijl een beetje chaos omvat, kan je unieke gevoel voor mode opvallen bij anderen.

10 – Altijd passen

Vertrouw niet automatisch een maatlabel. Koop nooit een kledingstuk zonder het eerst aan te passen. Een maat vier in de ene winkel past misschien, maar dezelfde maat ziet er misschien niet goed uit in een andere winkel. Elk merk heeft zijn eigen pasvorm. Let bij het online kopen op de maattabel. Zorg ervoor dat ze een retourbeleid hebben waarmee je indien nodig een terugbetaling kunt krijgen.

11 – Zoek een spijkerbroek stijl dat bij je past

Heb je geen jeans meer? Als je door de winkel loopt, zie je waarschijnlijk veel soorten en maten jeans. Dit kan iedereen een beetje nerveus maken. Kies klassieke stijlen, zoals een boot cut of een straight leg jeans. Met deze stijlen krijg je het meeste waar voor je geld.

12 – Zorg dat je BH goed past

Het is de basis waarop je je look bouwt die het maakt of breekt. Een beha die correct is aangebracht geeft je figuur een goede definitie en een aantrekkelijk silhouet. De beha die je kiest, moet strak om je lichaam zitten, zonder speling in de bandjes. Het doel is om een strak en soepel uiterlijk te creëren. Er zijn zelfs items die je afslanken en hobbels en rollen afdekken die anders lelijk zouden zijn.

Je kunt je jeans gemakkelijk aankleden met een fancy top en een paar mooie hakken. Lichter gekleurde jeans zijn veel meer geschikt voor een casual look.

Na het lezen van deze tips ben je bereid om modieus te zijn. Mode is meer dan trim en materialen, het zijn de gevoelens en de gemoedstoestand. Blijf in de mode door te dragen wat je het meest comfortabel doet voelen.

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *