Dit begrijp je alleen als je krullen hebt

Dit begrijp je alleen als je krullen hebt

De meeste dames in Nederland hebben steil haar en willen altijd maar wat graag de krullen hebben van een vriendin die ze wel heeft. Wat veel vrouwen zich niet realiseren, is dat het hebben van krullen verre van ideaal is. Hoezo? Dat lees je hieronder.

1. Geen enkel stylingproduct werkt optimaal

Hoeveel maskers, conditioners en shampoo’s heb je al wel niet uitgeprobeerd? De een voor krullen, de ander weer voor droog haar, weer een ander potje voor beschadigd haar. En dan tellen we de producten voor droog, krullend en beschadigd en geverfd haar nog niet eens mee. Als bezitster van krullen is het altijd zoeken naar fijne haarverzorgingsproducten… maar op de een of andere manier werkt niets echt honderd procent!

2. Je weet nooit hoe je haar de volgende ochtend zit

Veel krullen, weinig krullen, veel slag, een platte kant, terwijl de andere kant nog prachtig in de krul staat? Als krullenbol weet je nooit wat je de volgende ochtend kunt verwachten. Zeker niet als je je haar de avond van tevoren hebt gewassen. Het leven brengt altijd verrassingen met zich mee als je krullen hebt.

3. Regen…?? Neeeeeeee

Regen is het allerergste wat een krullenbos kan overkomen. Soms ben je echt lang bezig geweest met het stylen van je haar. Totdat er weer zo’n lekkere Hollandse plensbui komt en jou kapsel compleet ruïneert… Zorg dat je altijd een mutsje of een hoed bij je hebt om de schade enigszins te maskeren.

4. Vlechtkunsten? Helaas

Internet staat bol van de leuke DIY-haar kunsten, prachtige kapsels en de mooiste kunst en vliegwerken. Alleen zijn deze allemaal ongeschikt voor krullend haar. Het iedere dag weer in model krijgen is al een ware opgave, laat staan om er nog iets extra’s mee te doen….

Beeld: “BEYONCE CONCERT IN CENTRAL PARK 2011 Good Morning America’s Summer Concert Series – Central Park, Manhattan NYC – 070111 cropped” by Asterio Tecsonderivative work: Adabow (talk) – Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *