Hotspot: Gekaapt

Hotspot: Gekaapt

Zoek je wat moois voor je interieur of is je garderobe toe aan een check-up? Dan vind je bij de reizende winkel Gekaapt zeker iets van je gading.

Zaterdag 10 oktober opende de winkel officieel haar deuren. Gekaapt, de nieuwste hotspot in winkelcentrum Magna Plaza vlak achter de Dam, is een soort rondreizend circus. Voor een korte periode ‘kapen’ de jonge ondernemers achter het concept een leegstaand pand. Waar Gekaapt zich ook bevindt, je kunt er altijd terecht voor toffe interieur- en fashionitems. Even moe van het shoppen? Dan drink je er een lekkere kop koffie.

Duurzaamheid en stijl

Het motto van Gekaapt is “Work like a captain, Play like a Pirate.” Dit doen ze dan ook letterlijk. Alle ondernemers staan hier namelijk zelf in de winkel. De producten van Gekaapt zijn uiteenlopend, maar de verbindende factoren zijn duurzaamheid en stijl. In Gekaapt vind je onder meer de merken Brût Amsterdam, Fair + Fair, iCatchy en Geitenwollenshirts. Hier vind je alle merken die je in deze nieuwe hotspot kunt vinden.

Bij Gekaapt ontmoet je de ontwerper achter dat ecologische t-shirt, kun je alles te weten komen over die handgemaakte sieraden en is er altijd iemand die je exact kan vertellen waar die houten werkbank waarin je zo geïnteresseerd bent nou echt vandaan komt.

Gekaapt is elke dag open, zelfs op zondag. (Adres: Magna Plaza, Nieuwezijds Voorburgwal 182 I.)

Bron en beeld: Gekaapt

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *