3x mooi: oorbellen

3x mooi: oorbellen

Met oorbellen maak je je hele outfit binnen mum van tijd af en helemaal hip. Maar je hebt zoveel soorten oorbellen, welke soort past nu bij welke gelegenheid?

1. Oorstekers

Oorstekers zijn klein en daardoor zijn ze erg gemakkelijk te dragen. Je combineert ze moeiteloos met een net jurkje, maar ook net zo makkelijk met een stoere outfit in een jeans. Dragen vaak ook erg prettig doordat ze licht zijn en niet makkelijk in je haar verstrikte raken.

2. Creolen

Creolen worden gekenmerkt door hun boogjes, die vaak helemaal doorlopen of een kleine boog maken.Creolen vind je in diverse soorten en maten, een hele vrouwelijke oorbel. Ook komen deze oorbellen vaak met een hangertje of een bedeltje die ze extra vrouwelijk en opvallend maken. Creolen draag je eigenlijk ook overal bij. Dames met lange lokken wees opgepast, want met deze mooie, maar redelijk grote oorbellen, is het lastig om je manen in bedwang te houden.

3. Hangers

Hangers zijn misschien wel de meest ultieme oorbellen. Hangers staan altijd vrolijk en kunnen fungeren als een prachtige eyecatcher bij een minimalistische outfit. Hangers zijn helemaal van nu en die vindt je dan ook in verschillende vormen, kleuren en materialen, voor ieder wat wils.

Beeld: Pixabay

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *