Musthave: Stan Smith sneaker van Adidas

Musthave: Stan Smith sneaker van Adidas

Tegen alle verwachtingen in blijven we deze herfst en winter toch ook nog steeds de sneaker in het straatbeeld zien. We zo comfortabel en o zo nodig voor een casual chic look. Met welke sneakers ben je geen meeloper maar een koploper? De iconisch sneaker klassieker Adidas Stan Smith natuurlijk!

Stan Smith: iconisch

Sneakers die oorspronkelijk werden gedragen op de tennisbaan, maar nu gewoon op straat. Modebloggers en celebs lopen al bijna een jaar weg met deze iconische gymp, dus dan heeft hij wel een bepaalde eeuwigheidswaarde. De Stan Smith is bijna niet meer weg te denken uit de mode van nu. In 1971 werd deze sneakers onder de naam van toenmalig toptenniser Stan Smith voor het eerst op de markt gebracht. Al snel waren de iconische sneakers niet alleen tennisschoenen meer, maar ook een fashion statement en waren ze vaker buiten de tennisbaan te zien dan erop.

Casual chic: makkelijk te combineren

Deze herfst en winter is de Adidas Stan Smith weer helemaal terug. En dat is fijn: want Stam Smith draag je ook makkelijk bij een casual chic look – en toegegeven dat gaat met die Nikies toch een stuk minder makkelijk! Een dure mantel in combinatie met stoere sneakers van Stan Smith is een gouden combinatie. Want met deze sneakers kun je echt alle kanten op. Wat het leukste is aan deze sneakers, is dat ze zelfs gemakkelijk  onder een rokje worden gedragen. Chique of casual chic, de Stan Smith-sneaker past in bijna iedere garderobe.

Een musthave voor iedereen die ook maar een beetje into fashion is op dit moment. Wat is jouw favoriete kleur en hoe lang heb jij jouw Stan Smith sneakers al?

Bron en beeld: Adidas

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *