5x dit worden de herfstparfums van 2015

5x dit worden de herfstparfums van 2015

De zomerparfums hebben we allemaal opgemaakt, tijd om eens een lekkere nieuwe geur aan te schaffen voor het najaar. Herfstparfums zijn vaak ietsje zwaarder dan de zomerse varianten, dus tijd voor een wat kruidiger en warmer accent.

Herfstparfums: Gucci Bamboo

Gucci Bamboo is de nieuwe geur binnen de Gucci-familie. Een nieuwe vrouwengeur die past aldus het merk bij de moderne, veelzijdige Gucci-vrouw. De natuurlijke ingrediënten beloven een rijke geursensatie vol met warme en houtachtige noten. De krachtige geur van sandelhout, Tahitiaanse vanille en ambergris vormen een complexe harmonie met de zachte, exotische bloemengeuren van Casablanca-lelies, oranjebloesem en Ylang Ylang.Dat klinkt veelbelovend en zo ruikt de geur ook, zeker als je hem aanbrengt op je huid. De geur van Gucci Bamboo is zeer subtiel, maar blijft wel de hele dag mooi bij je.

Ook het flesje is een lust voor het oog en zal het goed doen op jouw make-up tafel. De flacon bestaat uit prachtig rokerig glas die geslepen is in diverse facetten. Ook de bamboedetails, helemaal passend bij de naam van het parfum, maken het flesje echt een musthave. En zeker als de geur ook nog eens zo lekker is… Gucci Bamboo is een warme geur, die uitstekend bij de wintermaanden past, maar ook een parfum dat niet te overheersend aanwezig is. Een aanrader!

Gucci Bamboo eau de parfum (30ml) vanaf EUR 68,00 bij Douglas

Herfstparfums: Marc Jacobs Daisy Dream Forever

Daisy Dream Forever van Marc Jacobs is geïnspireerd op de oneindig hemelsblauwe lucht. Ook is de  geur de echte belichaming van de jeugdige dagdromerij en de eindeloze charme van Marc´s droommeisje. Het is een elegante aanwinst bij de Daisy Dream geurfamilie, een intense interpretatie van de belangrijke geurnoten uit de signatuurgeur: braam, peer, grapefruit, blauwe regen, jasmijn, verse lychee en witte houtsoorten.

Daisy Dream Forever is niet direct een geur die je associeert met herfst en winter. Het is een vrij frisse geur, die je eerder doet terugdenken aan de zomer dan aan koudere perioden. maar toch heeft Daisy Dream Forever iets. Je ruikt de tonen van rood fruit, de bloemen die erin zitten en op je huid is het parfum zacht, maar ook intens aanwezig. En de flacon maakt iedereen blij, wie houdt er niet van de madeliefjes van Marc Jacobs?

Marc Jacobs Daisy Dream Forever eau de parfum (30 ml) EUR 52,00 

Beeld: Marc Jacobs

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *