6x zomerse musthaves in wit

6x zomerse musthaves in wit

Wit, de kleur van de zomer, wij zijn er helemaal verliefd op. Wat doet het nu beter dan die ene zomerse musthave, uitgevoerd in wit? Juist, weinig! Wat moet je nog echt even snel aanschaffen voordat je naar de zon vertrekt? Deze zomerse musthaves in wit natuurlijk.

Musthaves in wit

Witte hoed

Of vooruit, een flaphoed in licht riet mag ook. Maar dan wel met een wit bandje om het hoofdje. Veel zomerser dan dit wordt het amper

Zonnebril

In wit, juist ja! Helemaal goed met een gouden accentje erop.

Oversized blouse

In wit natuurlijk. Heerlijk voor overdag, wit houdt de warmte goed tegen en je voelt je er op en top zomers in. En oversized is de trend van dit seizoen, dus je kunt met dit item weinig verkeerds doen.

Tasje

Een klein, wit handtasje is natuurlijk helemaal lief en leuk voor erbij. Kies voor een leren uitvoering of van kunstleer: een stoffen exemplaar is misschien wel heel aaibaar, maar wordt vies binnen de kortste keren. Leer of kunstleer kan veel meer hebben en overleefd de wildste stapavond met gemak.

Witte sandalen

Prachtig bij gebronsde voetjes, een paar witte sandalen met brede bandjes. Moet je wel een kleurtje voor hebben, anders steken je trouwe onderdanen er wel heel flets bij af.

T-shirt

Een modeklassieker pur sang, een wit t-shirt. Mag in geen enkele vakantiekoffer ontbreken. Kies voor een strakker exemplaar van katoen of voor een lichter en luchtiger exemplaar in linnen. Altijd goed!

Beeld: Le Ballon

Share This

About the author