Beauty geheimen om te onthouden

Beauty geheimen om te onthouden

Sommige beauty behandelingen zijn erg leuk terwijl anderen juist bijzonder onaangenaam kunnen zijn. Deze beauty geheimen zullen je in elk geval aangenaam verrassen. Met behulp van deze tips weet je precies wat je moet doen en wat te kopen om mooi te blijven.

Het is altijd leuk om er mooi en verzorgd uit te zien. Daar heb je veel voor over maar er zijn grenzen. Schoonheid is geen competitie met de modellen uit glossy magazines. Je kan je mooie kanten benadrukken met deze beauty geheimen. Het mooie hiervan is dat jou schoonheid je meer zelfvertrouwen zal geven.

Nagels lakken

beauty-geheimen-nagels-lakkenEen van de meest irritante dingen tijdens het lakken van je nagels is het ontstaan van luchtbelletjes in de toplaag van de nagellak. Dit kan je voorkomen door bij het dompelen van het kwastje in de fles, niet teveel nagellak mee te nemen. Leer jezelf aan om je nagels te lakken met een vaste en langzame hand. Het kost je meer tijd maar het resultaat zal ook veel gladder zijn.

Heb je last van broze en zwakke nagels dan is het raadzaam om elke dag een dun laagje neemolie op je nagels aan te brengen. Masseer de olie in je nagels en dep vervolgens met een doekje.

Make-up

beauty-geheimen-makeup-brushDraag je make-up tijdens het werk, hou het dan wel subtiel. Verberg vlekjes met behulp van een concealer. Dit geeft je gezicht een schoner uiterlijk. Houd het simpel en gebruik een neutrale kleur op de huid rond de ogen. Gebruik een klein beetje mascara en een beetje eyeliner. Zorg er ook voor dat je wenkbrouwen netjes gevormd en getrimd zijn. Gebruik als lipstick of lipgloss een iets donkerdere kleur dan je eigen kleur. Ben je werkzaam op een gemiddeld tot chique kantoor kantoor dan is deze look perfect voor jou!

Ben je laat naar bed gegaan en heb je last van vermoeide en rode ogen? Realiseer je dan dat er geen eyeliner of oogschaduw is die dat kan maskeren. Wat wel enigszins kan helpen en in elk geval wat verlichting kan geven aan de ogen, zijn oogdruppels. Druppel de ogen vóórdat je make-up gaat aanbrengen.

Mooie lippen

beauty-geheimen-make-upLippenstift staat een stuk minder mooi op droge en gebarsten lippen. Het is dus belangrijk dat je je lippen goed verzorgd. Zorg ervoor dat je lippen gehydrateerd en gescrubd zijn voordat je de lippenstift aanbrengt. Breng over je gehele lip foundation aan. Dit zorgt ervoor dat de lippenstift niet uitloopt. Trek vervolgens een lijntje om je lippen met lippenpotlood. Ook dit zorgt ervoor dat je lippenstift niet uitloopt. Begin bij de hoeken en werk naar het midden toe. Zorg ervoor dat de lipliner zo veel mogelijk de kleur van je lippenstift heeft.

Nu kun je de lippenstift aanbrengen. Werk daarbij ook van de mondhoeken naar het midden toe. Eventueel kan je een top coat aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat je lippenstift goed blijft zitten. In sommige lipsticks zit de top coat al verwerkt.

Nog een belangrijke tip: gebruik altijd lippenstift met een blauwe ondertoon als je van nature wat gele tanden hebt. Hierdoor lijken je tanden witter! Lippenstift met een gele ondertoon versterken juist de kleur van je tanden. Niet doen dus!

Tip!

De au-naturel look is erg mooi. Voor leerzame beauty geheimen over de au-naturel look is dit artikel erg leerzaam!

Foto’s: www.pixabay.com

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *