Blijven tatoeages in 2016 hip?

Blijven tatoeages in 2016 hip?

We laten nog steeds massaal tatoeages zetten, maar er gaan ook steeds meer antigeluiden op. Overleeft de tattoo 2016 of krijgen we volgend jaar massaal spijt?

Premier met tatoeages

Waren vroeger tatoeages echt nog iets voor zeelui, tegenwoordig loopt bijna iedereen met een tatoeage. Twee weken geleden hoorden we zelfs dat de nieuwe premier van Canada, Justin Trudeau, een tatoeage heeft die hij niet altijd verbergt. Tijdens zijn verkiezingszege zagen we Trudeau netjes in pak alle egards in ontvangst nemen, maar er doken al snel foto’s op waar we de premier zien met ontbloot bovenlijf, bokshandschoenen aan en een tatoeage op de linker bovenarm. Als zelfs premiers tatoeages hebben, dan zijn de negatieve stigma’s rondom tatoeages wel vervlogen, toch?

Toch willen steeds meer mensen juist geen tatoeages meer, omdat juist iedereen er tegenwoordig mee loopt. En dat maakt het hebben van een tatoeage nu verre van uniek. Twijfel je nog steeds of je wel of niet een eeuwig plaatje moet laten zetten? Dan is dit de uitvinding waar je heel blij van gaat worden. De tatoeages van Inkbox zien eruit en voelen als een echte tattoo, maar blijven slechts twee weken zitten.

De oplossing: een tijdelijke tatoeage van Inkbox

De broers Handley ontwikkelden een tijdelijke tatoeage met inkt die echt wordt opgenomen door je huid. Maar er is een groot verschil met plaktatoeages. Vaak vervagen die al na een dag, hooguit twee, maar een tatoeage van Inkbox blijft twee weken zitten! De inkt van de tatoeage wordt opgenomen in de eerste laag van je huid, waar de inkt van een permanente tatoeage juist wordt opgenomen in de tweede laag van je huid. Deze laag exfolieert niet zoals de eerste, waardoor een echte tatoeage levenslang blijft zitten.

Dag naalden!

Zie je ook zo op tegen die enge naalden tijdens een tatoeage? Dat hoeft niet met de tatoeages van Inkbox. Het duurt wel even voordat de tattoo goed zichtbaar is op je huid. Plak de print op je huid en heb 15 tot 24 uur geduld. Dus het is niet instant klaar en gaan. Maar als je hem opplakt voordat je gaat slapen, kun je er al heel wat uurtjes vanaf tikken.

Bron en beeld: NRC, Inkbox

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *