De mooiste vintage accessoires

De mooiste vintage accessoires

Accessoires maken je outfit helemaal af. Wat dacht je van deze prachtige vintage accessoires? Een prachtige haarband in de stijl van de jaren twintig, mooie ringen en armbanden alsof ze zo uit de fifties komen en schattige handtasjes die je oma misschien wel in haar kast had hangen.

Vintage accessoires

Deze prachtige vintage accessoires vind je bij het fijne winkeltje I Love Vintage op de Prinsengracht in Amsterdam. Sinds een paar maanden heeft I Love Vintage ook haar deuren geopend aan de Haarlemmerstraat – nog meer fijns in de stijl van de twenties, de fifties of de sixties. Het  mooiste vinden wij deze prachtige haarband, wat jij? Voor 25 euro is hij van jou. Maar ook de kettinkjes en de ringen, die je vaak kunt verstellen, zijn prachtig en hebben een hoog musthave gehalte. En zeker voor die prijzen! De nieuwe accessoires gaan in prijs van ongeveer 10 tot 40 euro – dus zoek je nog iets om op je verlanglijstej te zetten

Vintage aan de Prinsengracht

Vintagefanaten kunnen hun hart ophalen bij I Love Vintage op de Prinsengracht. Deze winkel begon acht jaar geleden als webshop en heeft tegenwoordig ook een fysieke winkel met allerlei op vintage geïnspireerde (nieuwe) kledingstukken, waaronder jarenvijftigjurkjes in alle denkbare kleuren, jumpsuits, blouses, sieraden en schoenen. Zoals eigenaar en oprichter Faranak Mirjalili zegt: ‘In totaal zijn er in al die jaren ruim een miljoen schoenen door mijn handen gegaan!’ Inmiddels heeft I Love Vintage ook een eigen label, genaamd BANNOU.

Bron en beeld: I Love Vintage, Iamsterdam

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *