De perfecte springproof musthaves

De perfecte springproof musthaves

Tijd om je kledingkast springproof te maken! Welke kledingitems blijven en welke stukken kun je voor een paar maanden een enkeltje richting zolder/koffer/Verweggistan geven?

Bandana

Yessss, de sjaal en de handschoenen mogen weer uit! Heerlijk, dat vrije gevoel. Maar het kan soms nog best wat frisjes zijn, zeker gedurende de eerste lentedagen in maart en april. Hoe lossen we dat op? Heel eenvoudig! Ga voor een dun sjaaltje (geen wollen exemplaar dus, die heeft zijn diensten in de winter al bewezen en mag even op vakantie) of voor een bandana, die je eenvoudig om je hals knoopt.

Biker jacket

De wintermantel mag ook even een paar maanden bijkomen. Geen zwaar wollen gevaarte meer om je heen, heerlijk! Houd deze jas absoluut in je garderobe, want die mantel trek je volgende winter gewoon weer aan. Een mantel moet je gewoon hebben. Maar wat komt ervoor in de plaats? Natuurlijk, de (leren) biker jacket en een denim jasje, altijd goed en they never go out of fashion! Niet te dikke leren jasjes kopen dames, het moet wel springproof zijn!

Springproof

De schoenen… de gympen die wij in de winter droegen, mogen nog steeds (yesss!), maar de laarzen mogen opgeruimd worden. Veel te warm natuurlijk. Kies voor leuke ballerina’s en sandaaltjes, heerlijk! En dan als laatste: de muts, laten we zeggen de beanie, mag ook weer worden opgeborgen. Waarom draag je dit mutsje? Oke, het staat uitermate cool, maar toch voornamelijk tegen de kou. En die kou is nu gelukkig weer afwezig. Ruil jouw beanie in voor een mooie seventies hoed. Als je deze dan ook nog eens combineert met een ’70’s flared jeans, dan zit je geramd dit voorjaar. Zo creëer je jouw springproof kledingkast!

Beeld: Beautyscene

 

Share This

About the author