De print voor de zomer: palmtrees

De print voor de zomer: palmtrees

De zomer komt er echt aan – en hij is er sneller dan je denkt. Het festivalseizoen is inmiddels in volle gang en de zomervakanties worden nu massaal geboekt. Al is het in Nederland nog steeds fris te noemen voor eind mei, heel voorzichtig laten de mooie dagen zich steeds meer zien. De zomer komt eraan en dat vieren wij ook in onze garderobe natuurlijk. Zomerkleding is weer een heel andere tak van sport dan een luchtig maar toch warme lenteoutfit: in de zomer kiezen we massaal voor kleur, bloemen en vrolijke prints. Als er een print is die dit seizoen een enorme hit zal worden, dus is het wel deze: de palmtrees!

Palmtrees overal

Denk je aan palmbomen, dan denk je aan zon, zee, strand en zomer! Palmtrees geven jouw outfit direct een zomerse look en hoe kan het ook anders. Palmtrees zijn fris, kleurrijk en gewoon om blij van te worden. En we zien palmtrees dit modeseizoen echt overal op terug. Op shirts, korte broekjes, maar ook op schoenen, hoeden en zelfs in accessoires, niets gaan de palmtrees te ver. Wat dacht je van deze gave zomerschoen, de Morada van Dr Martens? Je loopt op wolkjes met deze stoere instappers. De schoen wordt gesierd met een vintage Hawaïaanse bloemenprint. Hebben!

Simpele combi

Zeer belangrijk: als een item in je outfit het uitschreeuwt van de palmbomen, dan kun je de rest van je outfit het beste neutraal houden. Kies je bijvoorbeeld voor een short met palmbomen? Houd dan de bovenkant simpel met een witte blouse of top. Ook een jurkje met deze print is helemaal van nu en je kunt zelfs bikini’s kopen met palmtrees erop. Deze zomer kun je onmogelijk om deze fijne print heen en dan vinden wij helemaal niet erg! Dus wat houd je tegen? Koop een of meerdere items met deze gave print, zet de temperatuur in huis wat hoger naar tropische waarden en waan je direct in zomerse sferen en temperaturen. Summer is here!

Dr Martens Morada schoen, € 45,00

Share This

About the author