Dit neem je mee in je strandtas

Dit neem je mee in je strandtas

Worden we in Nederland toch nog getrakteerd op een mooie zomer lijkt het. De komende dagen stijgt het kwik en maken we onze outfits en strandtassen weer helemaal beach proof . Nu we bijna allemaal nog vakantie hebben, is het nu of nooit: heerlijk genieten van zomerse, lome dagen op het strand. Wat nemen we mee als we afzakken naar de kust?

Wat zit er in jouw strandtas?

1. Een flaphoed natuurlijk

Zonder kun je dit seizoen echt niet. Heerlijk om even onder weg te dromen en een musthave om je koppie tegen de felle zon te beschermen.

2. Een zonnebril.

En het liefst een beetje een modieus exemplaar die mooi matcht met de rieten flaphoed natuurlijk.

3. Een tuniekje.

Fijn om even aan te trekken als je een ijsje gaat halen. Of als je even genoeg hebt van de felle zonnestralen. Te koop in mooie printjes. Koop een exemplaar van katoen, die houdt je lekker koel.

4. Een flesje water.

Broodnodig om vocht bij te tanken met warm weer.

5. Een bikini.

Of een badpak, waar jij je fijn en vrouwelijk in voelt. Nu te scoren voor mooie prijsjes in de sale…

6. Slippers!

Slippers geven je altijd waar dan ook een zomers strandgevoel. Kies voor een lekker fel paar in een neonkleur om je gebronsde voeten mee te sieren.

7. Een nieuwe strandtas.

Je moet je spulletjes natuurlijk ook meenemen naar het strand en waarin doe je dat beter dan in een mooie, nieuwe strandtas? Riet doet het altijd goed. Wel fijn als de tas ook dicht kan en niet de helft er onderweg uit kiepert.

8. Een hamamdoek.

Een strandlaken is ook fijn, maar is een stuk zwaarder en groter om mee te nemen in je nieuwe strandtas. Een hamamdoek weegt minder en neemt ook minder plek in. Hebben!

10. Een shortje.

Fijn om even aan te trekken over je bikinibroekje.

Beeld: ESPRIT via Wehkamp

 

Share This

About the author