DIY: maak je eigen bralette

DIY: maak je eigen bralette

De bralette, een lief kanten topje dat in zeer verschillende stijlen en kleuren in de winkels hangt – de trend van 2015. Bralettes kun je dragen onder een comfy losse tanktop, waarbij je heel subtiel een randje kant ziet.

Of ga voor de ‘verleidelijke look’ in combinatie met een transparante top. Je moet er natuurlijk wel de buste voor hebben, want met een grote maat is een bralette niet helemaal fijn en comfortabel om te dragen. Maar ben je gezegend met een A of een B-cup? Dan staat een bralette je vast prachtig!

DIY: bralette

Vandaag zijn we Erg Creatief en maken wij onze eigen bralette. Misschien heb je toevallig nog een oude sportbeha ergens liggen die op de nominatie stond om weggegooid te worden? Niet doen, want binnen tien minuten heb je met deze leuke DIY een eigen bralette en ben je van die sport beha af. Maken dus, deze leuke bralette. Een ultiem zomertopje, maar ook erg draagbaar tijdens koudere dagen onder een warme wollen trui. Proberen!

Dit heb je nodig voor de bralette
1 (zwarte) sportbeha
1 rol kantlint (in de door jouw gewenste kleur)
1 rol met garen en een naald

Voor de kanten bralette
Stap 1: Leg de beha met de voorkant naar boven
Stap 2: Knip je lint voor de hals van de bralette (leg elk deel op elkaar om te kijken of dit even groot is, staat wel zo netjes)
Stap 3: Knip lint voor de oksels (leg de delen op elkaar voor hetzelfde formaat)
Stap 4: Naai de lintjes vast met enkele steken en voila, daar heb je jouw eigen bralette!

Bron DIY: StyleToday

Beeld: TOPSHOP via De Bijenkorf

Share This

About the author