Eyeliner: net zo mooi als Adele

Natuurlijk hebben wij ook de nieuwe clip Hello van Adele bekeken en kwam er weer een view bij de miljoenen views die zich iedere dag vermenigvuldigen op Vevo. De clip verbreekt ieder bestaand record.

We kijken allemaal uit naar haar nieuwe album 25 maar waar we eigenlijk allemaal van onder de indruk zijn is die prachtige eyeliner van haar. Zei iemand nieuwe album? Wij kunnen alleen maar kijken naar de perfect uitgevoerde lijntjes boven haar ogen.

Helemaal sixties en helemaal Adele: niet gek dat deze look nu al een paar dagen lang alle beauty lijsten aanvoert. Maar hoe krijgen wij ook dat ene perfecte lijntje boven onze ogen? Een getrainde eyeliner draagster herkent gelijk een andere getrainde expert: eyeliner precies aanbrengen, en dan vooral de vloeibare, is millimeterwerk en een klusje voor de echte perfectionist. Het perfecte zwarte pigment, de plaatsing van de lijn en een vloeiend verloop: het is een hele klus, maar zit je eyeliner mooi, dan staat het echt waanzinnig.

Net als Adele

Hoe krijg je ook deze look die net als haar album de komende winter gaat domineren? Eerst spoed je je naar de winkel en koop je een vloeibare eyeliner (sorry). Vloeibare eyeliners zijn lastiger aan te brengen dan potloden, maar ze geven je wel veel extra’s: dik, zwart, lang houdend pigment, dat mooi mat opdroogt en waarmee je een scherpe lijn kunt tekenen.

Tips

Ga in kleine secties te werk. Begin bij de binnenkant van je oog en teken korte scherpe strookjes in een vloeiende vorm langs de bovenste wimperrand. Als de basislijn staat, dan kun je gaan opbouwen, het hoogste punt van de lijn ligt exact boven je pupil. Voor de vorm volg je je wimperlijn direct. Aan het einde van de wimperrand eindig je met een scherp randje dat precies de lijn van je wimperrand volgt, laat de lijn nooit naar beneden wijzen!

Beeld: Blox Images

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *