Geen geld, geen tijd, toch doen!

Geen geld, geen tijd, toch doen!

We hebben allemaal ooitdromen. Ooit loop ik de marathon, ooit schrijf ik een boek, ooit begin ik een camping. Toch voeren we de meeste dromen niet uit. Dat komt door onze nooitangsten.

De redenen waarom we onze dromen en plannen niet uitvoeren zijn altijd hetzelfde: we hebben geen geld, geen tijd, geen lef. Het kan eigenlijk gewoon niet. Of: ik kan het niet. En dat weten we heel zeker.

‘Ik ben een oude man en heb vele zorgen gekend, maar de meeste daarvan vonden nooit plaats.’ – Mark Twain.

Ben jij bereid alles op te geven?

Het boek Geen tijd, geen geld, toch doen gaat dwars door alle argumenten heen. Aan de hand van voorbeelden loodst schrijver Marcel van Driel je door alle bullshit heen die je tegenhoudt. Daarna is het aan jou: ga je beginnen of niet? Ben jij bereid alles te geven, alles op het spel te zetten om de wereld te laten zien dat het wel kan? Dat JIJ het wel kan?

Marcel van Driel opende in vier maanden de grootste cd-rom winkel van Nederland, organiseerde en verbrak met honderd man het wereldrecord filmkijken, schreef meer dan vijftig boeken en haalde via crowdfunding 17.000 euro op voor zijn eerste volwassenenroman.

Inspirerend en motiverend

Na het lezen van dit inspirerende en motiverende boek zijn geen geld en geen tijd geen excuus meer. Een aanrader om zelf te lezen als je met een plan zit wat maar niet tot uitvoering komt of om cadeau te doen aan iedereen met een ‘ooitdroom’. Zo krijg je weer nieuwe moed en durf je je eigen kritische zelf eens flink in de spiegel aan te kijken en de waarheid te zeggen.

Marcel van Driel. Geen tijd, geen geld, toch doen. Scriptum Uitgevers. €12,50 www.waanzinnigeplannen.nl

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *