Jump! Springkussen Festival

Jump! Springkussen Festival

Ben jij ook zo vaak jaloers op kleine kinderen die zich helemaal te buiten gaan op een springkussen? Dan wordt je deze zomer op je wenken bedient tijdens de eerste editie van het Springkussen Festival Amsterdam bij Sportpark Sloten. Een festival speciaal voor volwassenen, waar tientallen springkussens en dancemuziek voor het eerst in Nederland samen komen. Tijd voor een feestje!

Tientallen springkussens

Dit weekend kunnen 4.000 festival bezoekers zich vermaken met 7500m2 aan opblaas plezier. Naast springkussens komen er stormbanen, waterslides, Bumper Balls, Base Jumps en ballenbakken te staan. Verspreid over het terrein van het Springkussen Festival zijn er verschillende stages met DJ’s.

Mede-organisator Michiel Döbelman van het Springkussen Festival: “Wat is er nou leuker dan te dansen en springen in een gigantisch opblaaskasteel? Het zal een weekend worden waar je weer helemaal kind bent en niets te gek is. We moedigen dan ook iedereen aan om met je vrienden verkleed als team te komen en je opblaasdieren mee te nemen.”

Overweldigende aanmelding

Op de Facebookpagina van het evenement hebben inmiddels bijna 11.000 mensen aangegeven dat ze erbij willen zijn.
Wie naar het festival wil, kan zich op de site aanmelden. Iedereen die zich heeft aangemeld, krijgt vrijdag een mail met de link waar vanaf zaterdag voor 30 euro kaarten kunnen worden gekocht. Schrijf je snel in, want de bestelling is enorm en de kans is groot dat je anders misgrijpt.

Dus wat denk je ervan? Leuk een dagje uit met je familie, je vrienden of misschien wel je collega’s? Waarom niet! Je kunt je weer echt even kind voelen tijdens dit originele Springkussen Festival.

Bron en beeld: Springkussen Festival

Share This

About the author