Kunst kijken (en kopen): PAN Amsterdam

Kunst kijken (en kopen): PAN Amsterdam

PAN Amsterdam, ook wel kortweg de PAN genoemd, is een vast najaarsuitje voor iedereen die belangstelling heeft voor welke vorm van kunst dan ook.

De PAN bestaat al sinds 1987 en groeit nog steeds in populariteit. Je vindt er dan ook voor ieder wat wils en echt niet alleen voor hele dure prijzen. Of je nu houdt van tapijten uit Tibet, een mooie pasteltekening op papier of een onbetaalbaar zelfportret van Picasso: je vindt het allemaal de komende dagen in Amsterdam tijdens de beurs voor kunst, design en antiek.

Geen zin of tijd om naar Amsterdam af te reizen dit weekend? Word een echte kunstkenner via Studio PAN, de digitale app op de site van de kunstbeurs. Word een instant kunstkenner met Studio PAN! Deze digitale bron van informatie biedt direct toepasbare kennis over kunst, antiek en design. Ook biedt Studio PAN interessante updates over de kunstmarkt. No-nonsense, snel en zeker niet ingewikkeld en voor iedereen goed te begrijpen.

Leer meer over Aboriginal Art in Studio PAN

Leer bijvoorbeeld meer over de kunst van Jeroen Bosch en leer het verschil tussen een briljant een diamant. Of leer bijvoorbeeld meer over hedendaagse Aboriginal Art. Sinds het ontstaan van hedendaagse Aborginal art in 1972 heeft deze kunststroming een grote opmars gemaakt binnen de internationale kunstwereld. De Aboriginals, de oorspronkelijke bewoners van Australië, hebben een cultuur en traditie van meer dan 40.000 jaar oud. Bij het uitvoeren van religieuze ceremonies schilderden zij heilige symbolen op hun huid, op rituele objecten, in grotten en als grote grondtekeningen in het zand. Zo zit je nooit meer om een gespreksonderwerp verlegen op een verjaardag!

Tijdens de PAN doen er 125 deelnemers mee die het beste uit hun galerie laten zien. De PAN vindt plaats in de RAI van 22 t/m 29 november. Per persoon betaal je €15 entree, kinderen onder de twaalf jaar mogen gratis mee.

Bron en beeld: PAN Amsterdam

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *