Make-up: de au naturel look in slechts een paar minuten

Make-up: de au naturel look in slechts een paar minuten

De deur uit zonder make-up is voor veel vrouwen een absolute no go. Maar hoe maak je jezelf binnen vijf minuten au naturel op en zie je er eigenlijk uit alsof je geen tot heel weinig producten gebruikt?

Hoe creëer je de perfecte au naturel dag make-up in slechts een paar minuten? Zo!

#1 Foundation

Het begin is het halve werk. Reinig je huid altijd goed voordat je make-up gaat aanbrengen. Breng vervolgens een verzorgende dagcrème aan. Het is belangrijk om je huid te beschermen, dus gebruik altijd een foundation met SPF voor een optimale bescherming. Niet alleen tegen de zon dus!

#2 Highlight

Highlighten mag overdag, maar hou het beschaafd. Het zwaardere shapewerk bewaar je voor een avondje uit, maar niet voor een casual dag op kantoor. Kies voor een lichte bronzer om een gloed aan te brengen op je gezicht. Accentueer zo je jukbeenderen op subtiele wijze voor een fris en wakker resultaat. Werk met een concealer ongewenste vlekjes weg. Kies deze altijd een tint lichter dan je eigenlijke huidskleur, anders vallen de vlekjes juist meer op.

#3 Oogschaduw en mascara

Ga voor heldere, glanzende oogschaduw in combinatie met een mascara die zorgt voor extra volume. Simpel, maar doeltreffend.

#4 Lippenstift

Waar draait het bij het creëren van de perfecte au naturel dag make-up om? Om slechts een ding: leg de focus op één element in je make-up. Kies dus of voor je ogen, of voor je mond. Een beetje meer opvallen? Ga voor een felle kleur lippenstift. Simpel maar doeltreffend. Zo doe je net iets meer dan dat je normaal doet, maar heb je wel gelijk een spectaculair resultaat. Hello beauty!

Beeld: Pixabay

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *