Net als mama: Chloé Junior Eyewear

Net als mama: Chloé Junior Eyewear

Chloé presenteert de eerste eyewear collectie die geheel is gewijd aan jonge meiden

Myrte, Suzanna, Boxwood en Nerine zijn de modellen die in minivorm zijn gereproduceerd en die een romantische, vrouwelijke en speelse collectie vormen. Chloé Junior Eyewear valt op door het gebruik van hoogwaardige materialen, dromerige pasteltinten en een kosmopolitische stijl.

Image

CE3603S Myrthe
Dit oversizede ronde montuur is een van de meest iconische modellen van de Chloé collectie en heeft een dikke, rijke structuur. Het montuur is geïnspireerd op retro met een tijdloze elegantie en gepersonaliseerd met geraffineerde metalen plaatjes.

Pastel kleurenpalet: bruin, steenrood, ivoor, pink en denim.

Image
CE3604S Boxwood
Het iconische Boxwood model geeft een moderne uitstraling met een gewaagde, rechthoekige structuur. Het montuur is verrijkt met een exclusief iconisch motief gecreëerd door vier ministuds, die op elegante wijze op de voorkant zijn geplaatst.

Beschikbaar in bruin, ivoor-Crème, geel, peach en aqua.

Image
CE3605S Suzanna
Dit retro geïnspireerde cat-eye model is gemaakt van acetaat en versierd met uitgestrooide goudmetalen ministuds, die een sterrenstofeffect geven langs de bovenrand, voor op het montuur en op het begin van de slapen.

Een eigentijds en verfijnd kleurenpalet: tortoise, poudre en blauw.

Image
CE3101S Nerine
Deze metalen aviator is versierd met goudmetalen plaatjes die het montuur afmaken door een geraffineerd 3D-effect te creëren. Het verfijnde en elegante Chloé logo met metalen rand accentueert de beide slapen.

Beschikbaar in goud met gebroken wit, koraal, oud roze en crème.
Image

CE3601 Boxwood
Delicaat en vrouwelijk. De structuur van acetaat met rechthoekige glazen is versierd met vier ministuds die elegant op de voorkant van het montuur zijn geplaatst.

Beschikbaar in lichtgrijs-crème, gestreept bruin, pink-roze

Bron: Chloé Junior Eyewear, UPR

Beeldmateriaal: Chloé Junior Eyewear, UPR

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *