Nieuw: exclusieve beautylijn van H&M

Nieuw: exclusieve beautylijn van H&M

Al even online gemeld, maar nu ook in de winkel. H&M kondigde onlangs vol trots aan te komen met een geheel nieuwe H&M Beauty lijn, bestaande uit luxueuzere producten dan dat we doorgaans van het Zweedse merk waren gewend.

De nieuwe collectie bestaat naast een complete make-upcollectie uit make-upaccessoires, haar- en lichaamsverzorging. Het modegevoel staat centraal, en de make-upproducten zullen steeds afgestemd worden op de looks, ideeën en kleuren van het seizoen. De producten liggen dit najaar wereldwijd in 900 winkels en zijn dan online op hm.com verkrijgbaar. De winkels krijgen een nieuwe, speciaal ingerichte beautyafdeling, dus dat wordt binnenkort happy beauty shopping bij de H&M.

H&M Beauty: exclusief

‘We zijn er heel trots op dat we bij H&M ‘fashion voor het gezicht’ gaan aanbieden. Het biedt de mogelijkheid om inventief en creatief te zijn en je uit te leven met kleur’, zegt Sara Wallander, concept designer bij H&M Beauty tegen Harpers Bazaar.

Premium en conscious

Op het moment van de lancering zal de lijn uit meer dan 700 producten bestaan. Elk seizoen zal de collectie met nieuwe en limited-editionkleuren aangevuld worden. De lijn, die de huidige beautyproducten van H&M gaat vervangen, zal bovendien twee extra collecties bevatten: een premium beautylijn en een consciouslijn van duurzamere producten met het Ecocert-keurmerk. Dus ook voor degenen die liever ‘groene’ make-up in hun make-up tasje hebben zitten voor een fijne prijs, heeft H&M binnenkort ook genoeg te bieden. Wij kunnen niet wachten!

Bron: H&M, Harpers Bazaar

Beeld: H&M Beauty

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *