Nieuw: MAC x Giambattista Valli

Nieuw: MAC x Giambattista Valli

In november 2014 kwamen de eerste foto’s van de samenwerking tussen MAC en de Italiaanse modeontwerper Giambattista Valli al naar buiten. Een tipje van de sluier, maar we zagen prachtige matte kleuren lipstick voorbij komen waar wij heel hebberig van werden…

En niet alleen wij, maar de gehele internationale beautyscene viel direct voor de prachtige kleurrijke hulsjes en de matte kleuren van de stijlvolle lipsticks. Op internationale blogs komt de nieuwe collectie steeds weer naar voren, dus nu wordt het ook tijd op de sluier in Nederland op te lichten en jullie kennis te laten maken met de prachtige lipsticks van Giambattista Valli X MAC te laten zien.

“Fashion designer Giambattista Valli brings his effortless elegance and luxurious celebration of the female form to a stunning collection of timeless lipsticks.”

De lipsticks van Giambattista Valli

Ook wij zijn als een blok gevallen voor de prachtige kleuren van de lipsticks, zeker in combinatie met de verpakking, die dezelfde kleur heeft als de lipstick. Eigenlijk zou ieder make-up dat moeten doen. Herkenbaar voor de koper, maar ook voor het winkelpersoneel. Wat een kleurenpracht moet dat opleveren zeg… Deze lipsticks, ontworpen door Giambattista Valli, gaan een absolute hit worden, want matte lipstick blijft net als vorig najaar een trend die sterk overeind blijft staan.

MAC x Giambattista Valli

Lipstick EUR 21,00 (Limited Edition)

  • Bianca B – Pale white-pink (Matte)
  • Tats – Bright hot pink (Matte)
  • Margherita – Yellow bright peach (Matte)
  • Charlotte – Rich yellow-red (Matte)
  • Eugenie – Dark cherry with blue undertone (Matte)

De collectie MAC x Giambattista Valli zal vanaf morgen, 12 september 2015, te koop zijn in de MAC stores en ook online in de webshop van het populaire merk. Wees er snel bij want deze collectie heeft alles in zich om snel uitverkocht te raken, helemaal omdat het om limited editions gaat!

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *