Nieuwe food hotspots in Amsterdam Oud-West

Nieuwe food hotspots in Amsterdam Oud-West

Kom je in Amsterdam alleen maar in het centrum of in je eigen woonwijk? Zonde! Er is namelijk zoveel fijns te ontdekken in Amsterdam Oud-West! Dit stadsdeel kent zoveel nieuwe hotspots dat we ze amper kunnen bijhouden.

Food hotspots in Amsterdam Oud-West

Foodhallen

Met stip op een en terecht: de Foodhallen. Hier kan je lekker struinen langs de verschillende kraampjes, hier wat eten, en daar weer wat drinken, het kan allemaal. De Foodhallen zijn perfect voor een ochtendje of een middagje vermaak. De Foodhallen in Amsterdam Oud-West zijn nog niet heel lang geopend, dus het is er zeker in het weekend behoorlijk druk. Hier vind je veel lekkere gezonde gerechten, denk bijvoorbeeld aan Vietnamese rolls, sushi met quinoa en nog veel meer (on)gezonds lekkers.

Juice & Salad

Mag het van jou iets gezonder? Stap dan zeker even binnen bij Juice & Salad. Van de inrichting alleen al word je vrolijk: turquoise, geel en wit en dat alles versierd met plantjes en cactussen. Deze saladebar brengt alle producten rechtstreeks van de boer bij jou op je bord. Naast goede salades, gezonde sappen en lekker yoghurtjes hebben ze ook heerlijke broodjes.

Morgan & Mees

Een hotel en restaurant in één. Het ontbijt bestaat uit eggs Benedict, scones en yoghurt met homemade granola. Voor de lunch serveren ze naast heerlijke broodjes ook steak tartare, pasta en ze hebben een heerlijke burger. s’ Avonds is Morgan & Mees perfect voor een romantisch diner met je nieuwe geliefde, maar ook de ideale locatie om uit eten te gaan met je beste vriendinnen!

Panache

Een van de meeste hippe hotspots van Amsterdam Oud-West op dit moment. Panache heeft het allemaal: fijn publiek, nog fijnere cocktails en een prachtig design. Panache heeft naast het restaurant ook nog een gezellige wat kleinere bar. Knus, cool en gezellig waar je terecht kunt voor een drankje (of twee).

Voor meer hotspots in Amsterdam Oud-West: check My Travel Boektje.

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *