Onwijs stylish met een beperkt budget

Onwijs stylish met een beperkt budget

Hoe zie je er nu stylish uit zonder heel je salaris uit te geven? Vandaag geef ik wat tips om er goed uit te zien zonder broke te gaan. Het is belangrijk om je goed te voelen in wat je draagt, hierdoor voel je je veel zelfverzekerder en het helpt je om je beter in je vel te voelen.

Draag wat JIJ mooi vind.

Dit is een van de belangrijkste tips die ik je kan geven en niet genoeg kan benadrukken. Draag waar jij je het mooist in voelt ook al is dit erg anders dan wat de mensen in jouw omgeving dragen, loop met zelfverzekerdheid en laat niemand jou vertellen hoe je eruit moet zien. Niks staat iemand als goed als zelfvertrouwen.

Neem een kijkje in je kledingkast.

Van welk kledingstuk wordt je nu echt blij? En welke kledingstukken verzamelen stof in je kast? Haal alle kleding die je niet meer draagt uit je kast en geeft het weg! zo creëer jij meer ruimte in je kast en maak je iemand blij met nieuwe kleren die jij toch niet zo dragen.

Kijk nu naar de kledingstukken die je nu dagelijks draagt is er veel zwart maar eigenlijk geen wit? Dan wil je de volgende keer dat je gaat winkelen je ogen open houden voor witte kledingstukken om zo kleding te mix en matchen. zwart, wit en grijs zijn basic kleuren die heel belangrijk zijn om in je kast te hebben, om dat je dat eigenlijk met alles wel kunt matchen

Ga vintage shoppen!

Vintage shoppen is winkelen bij tweedehands winkels en daar is niks geks aan.

Je kunt er juist hele unieke en mooie dingen vinden die jouw kledingkast apart laat staan van de rest en wat ook zo geweldig is aan tweedehands winkelen is dat het veel goedkoper is! Win win toch? 

Budget 

Een goede tip om geld te besparen tijdens het winkelen is om nooit te gaan winkelen zonder dat je weet wat je wilt Kopen, en  een maximaal bedrag te hebben waar je voor geen enkele reden over gaat.

Heb je een nieuwe jas nodig? Of misschien een nieuw paar schoenen? Het is erg verleidelijk om de hele winkel nog door te lopen. Maar de kans dat je dan met veel meer kleding de deur uitgaat of over je budget gaat is dan veel groter

Denk aan je salaris per uur.

Laten we zeggen dat je € 10,00 per uur betaald krijgt. Let goed op het prijskaartje als je gaat winkelen en vraag je af of die 100 euro tas echt 10 uur werken waard is. 

Shop tijdens de sale 

Wacht tot de sale om iets bij budgetwinkels zoals Bershka en H&M te kopen dit is vanzelfsprekend.

Je wilt natuurlijk geen 20 euro betalen voor een jurk die je eigenlijk (met een beetje geduld) tijdens de sale voor een tientje kon kopen. Maar ook tijdens de sale is het belangrijk om niet als een kip zonder kop allemaal afgeprijsde kleding te kopen.

Zorg ervoor dat je van te voren al weet wat je wilt en al een idee hebt met welke dingen je het bijvoorbeeld kan matchen.

Must have items

Oké met deze must have items in je kast kom je al een heel eind. Zo is het noodzakelijk om een  paar jeans te hebben die je goed passen en waar jij je goed in voelt. Een broek die past zorgt al voor een hele put together look. Andere dingen die niet mogen ontbreken zijn de classic items zoals the little black dress, een wit shirt, een leren jack en een goed paar sneakers.


Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *