Review: Divine Sensation

Review: Divine Sensation

Deze week in de review een echt product uit Amsterdam-Zuid: ik denk dat veel dames met dit begeerlijke flesje in hun handtas over straat gaan. Beau de l’Or als merk bestaat al geruime tijd, het is een schoonheidssalon aan de Lassusstraat van Laurette Nijenbranding de Boer.

Gezichtsspray

Laurette heeft nu haar eerste eigen product op de markt gebracht: Divine Sensation – voor de vrouw van nu. Laurette merkte tijdens haar vele vliegreizen dat de huid van haar gezicht altijd gespannen en droger aan gingen voelen. Dat bracht haar op het idee om een product te ontwikkelen die deze effecten tegen zouden gaan op een eenvoudige manier. En in een verpakking die je mee mag nemen in het vliegtuig. Na veel onderzoek en pionieren is de Divine Sensation er nu echt.

Wat belooft de spray van Beau de L’Or ons?

  • Aanspannen van de huid
  • Accentueren van natuurlijke uitstraling
  • Verfrissing
  • Intense verzachting
  • Gezicht, hals, decollete, armen en handen worden verzorgd en gehydrateerd

Hoe breng je de spray aan? Je kunt de spray rechtstreeks op het gelaat verstuiven. Spuit op een afstand van 40 centimeter de spray op het gelaat met gesloten ogen. Ook kun je de spray op de binnenkant van je handen verstuiven. De vloeistof kun je vervolgens over je handen verdelen en het al kloppend aanbrengen op je gezicht, je hals of je decolleté. Met het residu smeer je vervolgens lekker je handen in.

Cashmere

Ik heb de Divine Sensation spray nu een aantal malen gebruikt en ik ben over het algemeen erg enthousiast, al plaats ik wel een paar kleine kanttekeningen bij deze refreshing skin activator. Om met het goede nieuws te beginnen, als face mist is de Divine Sensation fantastisch. Hij bevat rijke bestandsdelen, waaronder diverse vitamines en cashmere. De huid wordt echt verzacht en verzorgd. Binnen enkele seconden ziet mijn huid er super fris uit en heeft een gezonde glans, bijzonder! Ook voor je handen is het een ware weldaad. Om je make-up te fixeren is de Divine Sensation ook erg prettig, het poederige effect gaat verloren en je krijgt er een fris, egaal resultaat voor terug. Top!

Rozenaroma

Waar ben ik minder enthousiast over vraag je je nu natuurlijk af. Ten eerste de geur. Ik ben geen rozenvrouw. En het rozenaroma is erg op de voorgrond. Nu is dit natuurlijk geen drama, maar als spray voor op het gezicht is de geur de hele tijd bij je op een bepaalde manier en vind ik hem iets te sterk. Maar houd je van rozen, dan zou ik hem alleen al om de geur kopen.

Het tweede aspect is de prijs: nu zijn er dure ingrediënten gebruikt voor de totstandkoming van dit product, waaronder cashmere, maar dan blijft €24,95 voor 20 ml. best aan de prijzige kant. En bij dagelijks, frequent, gebruik, denk ik dat je met dit verstuivertje een maand, misschien twee kunt doen. Geen probleem voor een gefortuneerde dame uit Oud-Zuid, maar voor de doorsnee dame een iets te grote uitgave.

Op de site van Beau de L’Or staan de verkoopadressen en via de webshop kun je de Divine Sensation ook kopen.

Share This

About the author