Shopping: deze fashionitems heb je nodig in de regen

Shopping: deze fashionitems heb je nodig in de regen

Het weer is niet best deze flink – de regen komt regelmatig met bakken uit de hemel en voor ons gevoel spoelen we soms bijna weg als we worden overvallen op onze fiets door weer zo’n fikse bui. Gelukkig kun je je erop kleden!

De komende dagen wordt het niet veel beter – veel natte dagen met een hoop wolken gevuld met water onderweg. Wat moet jij nu absoluut in je kast hebben hangen om die nare regen te trotseren zodat je droog blijft, maar er wel fahionable uitziet?

Nachtmerrie

De dagelijkse nachtmerrie voor iedere vrouw: je bent je aan het aankleden en werpt een blik naar buiten, waar de regen met bakken uit de lucht valt. Je denkt direct aan een oud spreekwoord van je lieve oma ‘het meest valt ernaast’, maar toch zakt je gemoed tot het vriespunt. Uit pumps, weg leuk stoffen jasje. Want die kunnen helemaal niet in de regen. Daarom is het handig om enkele basistukken in je kast te hebben hangen als het weer eens regent – en helaas doet dat het vaak in ons landje.

Stijlvolle items voor in de regen

  1. Een paraplu natuurlijk. Je kunt om de paar weken een nieuwe goedkope variant kopen, maar heb je er wel eens aan gedaan iets meer geld uit te geven voor een echte, goede paraplu? Een aanrader is de stormparaplu van Senz, overleeft iedere regenbui op de fiets!
  2. Een echte raincoat. En dan niet zo’n vod zoals je had op de middelbare school die je daarom ook nooit aan wilde, nee, een echte stijlvolle regenjas. Ken je het hippe merk Rains al? Mooie rain coats voor een stylish effect!
  3. Een leren tas. Of in ieder geval een handtas die niet van stof is gemaakt en die een stootje kan hebben. Droog een leren tas nooit bij de verwarming, want daar kan hij droog en lelijk van raken.

Beeld: Senz via Bagage Online

 

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *