Stijlvol voor thuis: Maître du Parfum van Rituals

Stijlvol voor thuis: Maître du Parfum van Rituals

We brengen weer meer tijd binnenshuis door dus tijd om je interieur op te vrolijken en te voorzien van een heerlijke geur. Rituals breidt haar home-assortiment met twee verschillende lijnen uit: Maître du Parfum en de luxe kaarsencollectie Private Collection.

Maître du parfum

Maître du parfum is een mooie decoratieve kwast die  je omgeving verrijkt met een exclusief parfum. Maître du Parfum is een mooie set met daarin een grote kwast en een flesje huisparfum. De Maître bevat parfumoliën met oriëntaalse ingrediënten. De bedoeling is dat je de kwast voorziet van een paar druppeltjes olie en er dan een geschikt plekje voor zoekt. Hang de kwast aan je kast bijvoorbeeld! De collectie bestaat uit drie geuren en komt in een mooie verpakking. Een echte eyecatcher voor in huis, maar verwacht niet dat je hele huis gelijk naar de Rituals-winkel ruikt. De geur is plaatselijk en geeft telkens weer een fris gevoel als je langsloopt. Een waanzinnig cadeau idee voor de kerst om cadeau te geven.

Private Collection

Daarnaast breidt ook de geurkaarsencollectie van Rituals uit. Het glas alleen al is een lust voor het oog en de geuren zijn bijna helemaal heerlijk. De nieuwe Private Collection bevat acht luxueuze kaarsen die in een zwart of wit glas uitkomen. Echte eyecatchers voor in je interieur. De collectie bestaat uit vier frisse en vier rijke, warme geuren. De rijke, kruidige geuren zijn te herkennen aan de zwarte kleur, de fris geurende kaarsen zijn wit van kleur.

Maître du parfum – White lotus & Yi yi ren, https://eu.rituals.com/nl-nl/tassel-met-huisparfum/ma%C3%AEtre-du-parfum—white-lotus-yi-yi-ren-4288.html, € 29,50

Bron en beeld: Rituals

 

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *