Streetstyle van Supply & Demand

Streetstyle van Supply & Demand

Supply & Demand is een jong streetstyle kledingmerk. Het komt met een urban inspired spring collectie. De collectie is geïnspireerd op New York en bevat toffe items voor mannen én vrouwen.

De spring collectie van Supply & Demand vindt zijn roots in New York. Dit zorgt voor een urban collectie met veel zwart en wit tinten. Voor zowel mannen als vrouwen is er een uitdagende collectie die perfect is voor de eerste zonnestralen.

Vrouwen

Voor vrouwen komt Supply & Demand onder andere met crop tops, hoodies, oversized tees en (sport)leggings. De items bevatten verschillende printjes en reflecterende details. Net zoals New York bevat de collectie invloeden van over de hele wereld. Een mix van graphics, retro borduurwerk en invloeden van oosterse symbolen op de halslijn zorgen voor uiteenlopende collectie. De stoere, fashionable streetswear en sportswear zorgt ervoor dat de vrouwen er sportief bijlopen dit voorjaar.

Mannen

Supply & Demand heeft ook voor mannen een stoere collectie die bestaat uit zowel streetwear als sportswear. Gewatteerde hoodies, t-shirts en bijpassende trainingsbroeken zijn uitgewerkt met verschillende gewaagde details. Net zoals bij de vrouwen is de collectie overwegend zwart/wit. Gouden en zilveren, rode en reflecterende details zorgen voor stoere, urban geïnspireerde collectie.

De nieuwe voorjaarscollectie van Supply & Demand wordt exclusief verkocht door de JD Sports stores en online.

Planetfem - Supply & Demand Planetfem - Streetstyle Supply & Demand Planetfem - Supply & Demand JD Sports Planetfem - Urban Supply & Demand

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *