Trend voor de herfst: een lang vest

Trend voor de herfst: een lang vest

Wat is nu de mode musthave voor deze herfst? Natuurlijk denk je dan al snel aan warme truien, laarzen, leuke sjaals, wanten en noem het maar op. De kledingzaken hangen er vol mee dus op deze onderdelen sla jij makkelijk je slag. Maar wat is nu echt een onmisbaar item dat je echt in je kast moet hebben hangen dit najaar?

Lang vest

Tijdens de koude winterdagen is niets fijner dan het dragen van een lang gebreid vest. Haast iedere kledingzaak verkoopt deze vesten in verschillende varianten en lengtes. Kies voor neutrale kleuren als grijs, beige, zwart of bruin, zodat je de vesten makkelijk kunt mixen met andere kleding. Om te voorkomen dat je er wellicht wat ‘slonzig’ uitziet, kun je er een riem op dragen om je silhouet te accentueren.

Winterjas

Het enige nadeel vind ik dat deze vesten wel snel onder je winterjas uitpiepen, dus of een langere winterjas kopen (of erbij kopen, wat een straf!) of ga voordat je de deur uitgaat voor een korter model vest die niet onder je jas uitkomt. Of ben ik nu te ijdel?

Wat zijn mijn favorieten?

Ik ben zelf helemaal weg van de MOAM collectie van de Hema op het moment. MOAM creëerde ook een oversized gebreid vest met ingenaaid ceintuur voor deze collectie in twee kleuren. Het oversized vest van MOAM zit niet alleen heerlijk, het is – door het rijke breisel met daarin een interessant lijnenspel – ook een lust voor het oog. Uitverkocht in de webshop, maar in de winkel nog te krijgen!

 

Share This

About the author