Wil je stylist worden? Grijp nu je kans – Agents of Style B.V. – zoekt jou!

Wil je stylist worden? Grijp nu je kans – Agents of Style B.V. – zoekt jou!

Wat is er leuker dan werken en geld verdienen met iets wat je leuk vindt en waarmee je thuis kunt werken wanneer het jou uit komt? Dit is een droom voor veel mensen. Het liefst bepaal je zelf wanneer je werkt en wanneer je tijd maakt voor je kinderen, familie, vriendinnen en jezelf. Heb jij een passion for fashion of je wilt er meer van leren dan ben je bij Agents of Style aan het juiste adres. Agents of Style zoekt namelijk stylisten (Engelstalig)!

 

Agents of Style is een styling en shopping platform dat de doelstelling heeft vrouwen te helpen met  style en kleding keuzes. Laten we eerlijk zijn: vrouwen zijn druk! Dat weet iedereen. We hebben van alles te doen in ons drukke leventje en we hebben  te weinig tijd voor onszelf. Een ding dat voor de meeste vrouwen belangrijk is, is om er goed uit te zien maar dat kost tijd en geld. Agents of Style wil daar graag verandering in brengen door style betaalbaar en makkelijk te maken voor vrouwen. Daarbij wil Agents of Style een internationaal podium zijn voor vrouwen die hun creativiteit tot uiting willen brengen en daarvoor een vergoeding ontvangen.

Wij spraken met Natalie van der Werff, Training Coördinator, bij Agents of Style over hun plannen.

Planetfem: Kan je vertellen hoe Agents of Style werkt als je stylist bent of een stylist wilt worden?

Natalie: Ja, heel graag zelfs. Wij werken met stylisten, die we een gratis training bieden als ze nog geen ervaring hebben. Stylisten die al ervaring hebben zijn ook welkom. Wij vragen dan naar voorbeelden over hun werkervaring. Om in aanmerking te komen kunnen kandidaten zich aanmelden via een formulier op de website van Agents of Style. Zodra we de gegevens hebben ontvangen, plannen we een (Skype) interview in. Wij willen iedereen binnen het team vooraf leren kennen en daarbij alle benodigde informatie verstrekken. Daarna kunnen de stylisten beginnen aan onze stylisten-training. Degenen die de de training hebben doorlopen krijgen een certificaat en kunnen zo aan de slag bij Agents of Style.

 

 Agents of Style - planetfem.com

 

Planetfem: Klinkt goed! Wat wordt er precies verwacht van de stylisten?

Natalie: Wij zoeken mensen die creatief zijn en goed kunnen luisteren naar wat de klant van Agents of Style wilt. Er is veel te leren over de wereld van styling. Het gaat niet alleen om kleding maar ook om hoe vrouwen zich willen voelen door een bepaalde style te hebben or creëren. Sommige vrouwen kiezen voor een stylist omdat ze geen tijd hebben terwijl anderen kiezen voor een stylist omdat ze een nieuwe levensfase in gaan. Wij willen ervoor zorgen dat onze stylisten begrijpen wat styling inhoudt zodat er een goede samenwerking ontstaat met de klant wat dan uiteindelijk weer  resulteert in mooie creaties.

 

Planetfem: Worden de stylisten betaald?

Natalie: Ja natuurlijk! Veel sites betalen de stylisten niet maar geven ze zichtbaarheid op hun website. Dat is natuurlijk ook waardevol maar wij vinden dat stylisten verdienen betaald te worden. Wij zijn daar heel transparant in. Wij bieden daarbij mogelijkheden en kansen om door te groeien. Dat is mede de reden waarom wij een training bieden. Het is belangrijk voor onze klanten maar het geeft de stylisten ook een formeel bewijs dat ze de training hebben gevolgd. Veel vrouwen die styliste zijn kunnen de stylistentrainingen niet betalen. Ze zijn vaak duur en je hebt niet de zekerheid dat het werk oplevert. Wij willen het anders doen: de training wordt gratis aangeboden en de klanten worden door Agents of Style aangeleverd. Het is een echte win-win-situatie die hoort in deze tijd van deel-economie!

Planetfem: Is dit te combineren met bestaande werkzaamheden?

Natalie: Absoluut! Sommige mensen hebben goede banen maar willen graag iets erbij doen en sommige mensen hebben gekozen om thuis te blijven met de kinderen maar willen het liefst daarbij thuis werken. Beiden kan met Agents of Style. Stylisten kunnen zelf hun eigen uren indelen. Wij schatten in dat 2 dagen per week werken een minimum is maar dat kan ingedeeld worden op weekenden, avonden of wanneer het jou uitkomt.

Planetfem: Waar komen de klanten vandaan?

Natalie: Wij zorgen ervoor dat er genoeg klanten zijn voor de stylisten. Ze komen van over de hele wereld. Als je Engels of een andere taal spreekt – helpt dit wel maar het is geen vereiste. Het kan even duren, zeker als je nieuw bent of geen ervaring hebt maar wij promoten alle stylisten op verschillende wijzen en helpen stylisten een eerste portfolio op te bouwen zodat klanten voorbeelden van hun werk kunnen zien. Wij maken gebruik van een speciale styling template waar de stylisten, nadat ze de cursus hebben voldaan, een korte training voor krijgen. De stylisten hoeven alleen te focussen op hun werk en het maken van de outfits voor hun klanten. Wij doen de rest!

Planetfem: Zijn er kosten aan verbonden voor stylisten?

Natalie: Nee, helemaal niets.

Planetfem: Waar kunnen mensen zicht inschrijven?

Natalie: Inschrijven kan heel simpel via de website van Agents of Style. Wij hebben een speciale pagina gemaakt en kijken uit naar nieuwe kandidaten.

Als je interesse hebt om als styliste aan de slag te gaan bij Agents of Style dan kan je via deze link inschrijven.

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *